Tommy's Musik

 
 
 

Biografi

Lidt om mig selv

Jeg bor ved Middelfart, og har spillet til fester landet rundt, i over 20 år. Jeg er efterhånden selv blevet en af "de unge på 40", selvom "fruen" somme tider er i tvivl, når jeg spiller- og hører musik derhjemme.


Det meste af tiden har jeg taget ud at spille som solomusiker, men dog med en afstikker til et countryband i 1 år, og en 60'duo i 3 år.


Repertoiret er meget blandet, med hensyntagen til publikum's smag.


Til middagen er musikken stille og afdæmpet, så alle har mulighed for at tale sammen. Der bliver kun skruet op til de omdelte sange, samt lidt sømandssange. Jeg fortæller ikke dårlige vittigheder, og undgår så vidt muligt at være midtpunktet, mens De nyder maden, og hygger Dem med gæsterne.


Efter middagen holder jeg en pause, mens De nyder kaffen, og der bliver gjort klar til dans. Jeg har en CD-afspiller med, så der er mulighed for musik i pausen.


Til dansen skal der gang i den, så man kan få rystet de kilo af, som man tog på under middagen. Stilen skifter til dansevenlige rytmer, mikrofonen bliver tændt, og lydstyrken stiger. Musikken er en blanding af gode gamle 60'er hits, countrymusik, og det bedste af dansk pop og rock.